Абсолютен контрол - Климатици Daikin от серията Emura може да се управляват от разстояние чрез нова безжична версия на онлайн контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android. Това допълнително WLAN устройство тип plug and play разполага с интуитивен интерфейс и улеснява управлението на всеки климатик както от вашия дом, така и извън него.


Висока енергийна ефективност  А+++ - Гамата инверторни климатици Daikin от серията Emura има най-високата енергийна ефективност в своя клас климатици на пазара. Зад дизайнерската външност на всеки климатик е скрита интелигентна система с новаторски функции, които намаляват драстично потреблението на енергия в сравнение с обикновените инверторни климатици.3D въздушен поток - За да гарантира еднаква температура в цялата стая, системата за въздушен поток в три посоки на климатици Daikin от серията Еmura комбинира автоматично хоризонтално и вертикално завъртане на жалузите. То създава равномерно разпределение на въздуха към ъглите на стаята, дори в големи помещения.


Безшумна работа - Изключително безшумната работа на всички инверторни климатици Daikin от серията Emura - 19dB(А) подсилва още повече усещането за хармония. Тишината по време на почивка или сън е изключително важна за вашето здраве. Климатик Daikin Emura е създаден, за да се грижи за вашето спокойствие!


Чист въздух - Усъвършенстван фотокаталитичен филтър за пречистване на въздуха от титанов апатит на климатик Daikin Emura улавя дори и микроскопичните прахови частици, абсорбира органичните замърсители като бактерии и вируси, и дори разгражда миризмите.

Интелигентно око за няколко зони - Климатизаторите имат възможност да насочват автоматично въздушния поток встрани от засечени в стаята лица. Така се избягва всяка възможност за дискомфорт, който може да бъде причинен от студен въздушен поток директно към тялото на някой от присъстващите.


Комфортен въздушен поток - Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира въздушния поток в помещението, като предотвратява директните теченията, така че потребителите да се чувстват удобно, независимо къде се намират в стаята.

3-D въздушен поток - Тази функция осигурява еднаква температура в цялата стая, с което се постига перфектно разпределение на въздуха. Климатици Daikin, които разполагат с тази опция, предоставят възможност да регулирате въздушния поток в различни посоки нагоре, надолу, наляво или надясно. Настройването на въздушната струя се извършва или според предпочитанията на потребителите, или автоматично.

Режим пълна мощност - Режим пълна мощност ви позволява да отоплите или охладите дадено помещение изключително бързо. Когато се достигне зададената температура, климатизаторът автоматично превключва на нормален режим на работа, за да се намали консумацията на електроенергия.

Икономичен режим - Позволява да се намали консумираната енергия с което се предотвратява прекъсване на електрозахранването при много едновременно включени електрически уреди. Когато имате нужда от засилено охлаждане или отопление, просто можете да изключите икономичния режим.

Режим Сън - Осигурява безшумна работа във вашата спалня, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън. Вътрешните тела се отличават с изключително тих режим на работа, който е едва доловим.

Безшумна работа на външното тяло - Тихият режим на външното тяло ви позволява да поддържате комфортна климатизация на вашата спалня и същевременно да сте спокойни, че и сънят на вашите съседи няма да бъде нарушен.

Седмичен таймер - Седмичният таймер позволява да зададете до четири работни периоди в денонощието, седем дни в седмицата. Освен удобство, функцията спомага за намаляване на сметките ви за електроенергия.

Възможност за онлайн управление - Wi-Fi „plug and play“ модулът на Daikin ви позволява да контролирате вашия климатик от всяка точка на света, по всяко време на деня или през нощта, от компютър, смартфон или таблет.

Мултисплит приложения - Тази опция ви дава възможност да свържете няколко вътрешни тела към едно външно тяло в мултисплит система. По този начин вие можете да климатизирате няколко помещения с едно външно тяло, а инсталацията на вътрешните тела може да се извърши поетапно.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 1.3 / - / 3.0 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 1.3 / - / 4.5 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.32 / 0.52 / 0.82 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.31 / 0.77 / 1.32 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 4.59
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 8.5
COP (коефициент на трансф. отопление): 4.42
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 4.6
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление): 99 / 821 kWh
Енергиен клас на охлаждане / отопление: А+++ / А++
Работна температура на охлаждане: -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 18 °C
Подходящ за помещения до: 19 кв. м
Гаранция: 36 месеца
Хладилен агент: R-410A
Вътрешно тяло
Размери: 303 x 998 x 212 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 12 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 38 / 32 / 25 / 19 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 41 / 34 / 28 / 19 dB
Външно тяло
Компресор: Daikin
Размери външно тяло: 550 x 765 x 285 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 35 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 46 / - / - / 43 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 47 / - / - / 44 dB
Произход Чехия

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инверторен климатик Daikin Emura FTXG25LS / RXG25L

  • Производител: Daikin
  • Код на продукта: 013 Daikin Emura FTXG25LS / RXG25L
  • Наличност: В наличност
  • 2,379.00лв.


Свързани продукти

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX20J3 / RX20K

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX20J3 / RX20K

Комфортен режим - Режим Комфорт ви осигурява оптимална температура както в режим на охлаждане, така..

958.00лв.

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX25J3 / RX25K

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX25J3 / RX25K

Комфортен режим - Режим Комфорт ви осигурява оптимална температура както в режим на охлаждане, така..

1,035.00лв.

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX35J3 / RX35K

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX35J3 / RX35K

Комфортен режим - Режим Комфорт ви осигурява оптимална температура както в режим на охлаждане, така..

1,125.00лв.

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX50GV / RX50GV

Инверторен климатик Daikin Comfort FTX50GV / RX50GV

Комфортен режим - Режим Комфорт ви осигурява оптимална температура както в режим на охлаждане, так..

1,699.00лв.

Тагове: Инверторен, климатик, Daikin, Emura FTXG25LS / RXG25L