Новият инверторен колонен климатик на Gree е не само със атрактивен кръгъл дизайн, но и със забележителни характеристики. Разработен е да работи при екстремални външни условия: до -30°C в режим на отопление и до +54°C в режим на охлаждане. Моделът има вграден Wi Fi модул за управление от всяка точка на света.

 


Двойно роторен компресор G10  Външното тяло на климатика е оборудвано с висококачествен дву-стъпален компресор и дву редов топлообменик – гаранция за безотказна работа през зимата.
Сензор I Feel  сензорът в дистанционното помага на климатика да насочи въздушната струя към него. По този начин въздушната струя се ръководи от местоположението на дистанционното в стаята.

 Таймер - Климатици  Gree могат да бъдат настройвани за автоматично включване или изключване по всяко време на денонощието.

 Автоматично рестартиране - Функцията за автоматично рестартиране позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

 Самодиагностика - Климатикът разполага с функция „Самодиагностика“, която следи за необичайни действия или грешки и когато такива се появят, системата се изключва автоматично. В същото време на дисплея на вътрешното тяло ще се изпише грешката на кода за защита.

 


3D въздушен поток - Серията колонни климатици Gree дават възможност за настройка на въздушната струя както във вертикална, така и в хоризонтална посока. Това, съчетано със силната въздушна струя, достигаща до 15 метра, осигурява климатизиране на всяка точка от помещението без нарушаване комфорта на обитателите.

 Интелигентно размразяване - Когато външният топлообменник замръзне, докато е в режим на отопление при ниска температура на околната среда, климатик Gree ще превключи на режим „интелигентно размразяване“

 Автоматичен контролВ зависимост от температурата на околната среда климатикът избира 5 режима на работа.

 Въздушен филтър - Въздушният филтър премахва частиците прах във въздуха, като осигурява постоянно подаване на чист въздух в помещението. Тази функция е изключително важна, защото поддържа свежа и здравословна атмосфера в климатизираните помещения.

 Многоскоростен вентилатор - Климатикът е снабден с високоефективен PG мотор, който работи на различни скорости, седем на брой - от ниска до турбо. Можете да избирате желаната скорост на въздушната струя в широк диапазон според собствените си предпочитания.
Обезвлажняване - Режимът на обезвлажняване отнема влагата от стаята ефективно, без да намалява температурата осезаемо при режим на охлаждане.

 Сензорен дисплей - Колонните климатици Gree са снабдени със сензорен дисплей на вътрешното тяло. То позволява, без да се използва дистанционно управление, да се подават основни команди, като: включване/изключване, контрол на температурата при работещ климатик, режим на работа и избор на изход и сила на въздушния поток.

 Турбо режим - Със силния си вентилатор на вътрешното тяло, всеки един модел от гамата колонни климатици Gree има възможност да охлади или стопли голям обем въздух за кратко време, при това с ниско ниво на шум.
Енергийна ефективност - Подобрените топлообменници оптимизират потока на хладилния агент при най-честите работни условия и отчитат значително по-добри резултати при номинални работни характеристики. Като допълнение серията колонни климатици на Gree притежава усъвършенстван компресор, който подобрява енергийната ефективност, което води до намаляне разходите за електроенергия.

 

Инверторна технология - Инверторната технология позволява всеки климатик да регулира своята изходяща мощност за отопление или охлаждане според температурата в стаята. Зададената стайна температура се достига бързо, а всеки инверторен климатик я поддържа постоянно при високи нива на енергийна ефективност и намалено потребление на електроенергия.

 

Автоматично насочване на въздушния поток по вертикала

 

Самопочистване


 

Специални режими на работа  - поддържащ зимен режим и нощен режим.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 1.2 / 7.1 / 8.7 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 1.9 / 8.8 / 9.5 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 1.9 / 2.2 / 3.7 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.35 / 2.75 / 3.8 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 3.2
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 6.1
COP (коефициент на трансф. отопление): 3.2
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 4
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A++ / A+
Работна температура на охлаждане: -15 ~ 43 °C
Работна температура на отопление: -20 ~ 24 °C
Подходящ за помещения до: 54 кв. м
Гаранция: 24 месеца
Хладилен агент: R-410A
Вътрешно тяло
Размери: 1790 x 458 x 458 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 50 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 42 / 39 / 35 / 30 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 42 / 39 / 35 / 30 dB
Външно тяло
Размери външно тяло: 700 x 955 x 396 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 54 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 57 / - / - / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 57 / - / - / - dB
Произход Китай
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) : 1~/50/220-240

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инверторен колонен климатик GREE GVH24AKXF-K6DNC8A / GVH24AKXF-K6DNC8A, WiFi, 24000 BTU, Клас A++

  • Производител: GREE
  • Код на продукта: 198 Gree GVH24AKXF-K6DNC8A / GVH24AKXF-K6DNC8A, WiFi
  • Наличност: В наличност
  • 3,941.00лв.
  • 3,629.00лв.


Тагове: Колонен, климатик, Gree, GVH24AKXF-K6DNC8A / GVH24AKXF-K6DNC8A, WiFi, 24000 BTU, Клас A++