• Инверторен климатик Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL


Инверторен климатик Nippon KFR 09CA ECO POWERFUL от продуктовата гама инверторни климатици на Nippon разполага с иновативна технология, стилен дизайн, безшумна работа и висока ефективност.Инверторните климатици Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL използват най-новия хладилен агент R32 и покриват изискванията на F-GAS за намаляване на глобалното затопляне. Фреонът R32 намалява вредното въздействие над околната среда и осигурява по-висока ефективност на всеки климатик от серията.
Йонизатор за здравословна среда  - Серията инверторни климатици Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL е снабдена с йонизатор, който разгражда замърсяванията, генерирайки отрицателни йони. Отрицателните йони повишават дихателния капацитет, стимулират функцията на сърдечно-съдовата и кръвоносната система и намаляват умората. Богат на отрицателни йони е въздухът около водопадите, планинският, морският, както и този след буря. Хората се чувстват значително по-добре на места като планина и море именно заради високата концентрация на отрицателни йони. Насладете се на планински въздух у дома.

 Висока ефективност  - Инверторните климатици Nippon са проектирани по най-новите европейски изисквания за енергийна ефективност и еко дизайн. Всеки климатик от тази серия се характеризира с висок сезонен коефициент на преобразуване на енергията при режим охлаждане и отопление.
Интелигентно управление  - Компресорът на инверторни климатици Nippon се управлява с най-ново поколение технология - 180 синусоиден импулс, който има множество предимства като по-ефективна, надеждна и тиха работа в сравнение с 120 квадратния импулс.

 Комфорт и в най-отдалечения ъгъл на стаята

С оптимизирания вентилатор на вътрешното тяло на всички климатици от тази серия, въздушният поток достига по-далече и осигурява комфорт във всеки един ъгъл на стаята.

 


Отопление при ниски външни температури  - Гамата инверторни климатици Nippon ще ви осигурят комфорт през студените зимни дни. Компресорите им са проектирани да стартират дори и при ниски външни температури, за да осигурят надеждно отопление на дома ви.


Инверторният климатик Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL може да бъде управляван от разстояние чрез wi-fi контролер, снабден с приложение, налично за платформи Apple и Android. Wi-fi контролерът не е част от стандартното оборудване на климатика и трябва да бъде закупен допълнително.

 

Възможност за огледална инсталация  - Иновативният високотехнологичен дизайн позволява инсталирането на тръбите и маркуча за оттичане да се извърши както от лявата страна на вътрешното тяло, така и от дясната.


Многоскоростен вентилатор  - Климатикът е снабден с високоефективен PG мотор, който работи на различни скорости от ниска до турбо. Можете да избирате желаната скорост на въздушната струя в широк диапазон според собствените си предпочитания.

 

Самодиагностициране - Климатикът разполага с функция „Самодиагностициране“, която следи за необичайни действия или грешки и когато такива се появят, системата се изключва автоматично. В същото време на дисплея на вътрешното тяло ще се изпише грешката на кода за защита.

 

Режим „Интелигентно размразяване“  - Когато външният топлообменник замръзне, докато е в режим на отопление при ниска температура на околната среда, климатик Nippon ще превключи на режим „Интелигентно размразяване“.


Независимо изсушаване  - Режимът на независимо изсушаване отнема влагата от стаята ефективно, без да намалява температурата осезаемо при режим на охлаждане.


Режим „Сън“  - Климатикът автоматично ще увеличи (при режим на охлаждане) или намали (при режим на отопление) температурата с 1 градус на всеки час през първите два часа и ще се изключи автоматично след 5 часа. Режим „сън“ ви помага да поддържате най-комфортната за вас температура и да намалите консумацията на електроенергия.


Таймер  - Климатици Nippon могат да бъдат настройвани за автоматично включване или изключване по всяко време на денонощието.

 

Супер тих работен режим  - Климатикът разполага с технология за оптимизиран въздушен поток и е снабден с турбина с голям диаметър и високо ефективен PG мотор. Всичко това позволява на вътрешното тяло да разпределя по-добре въздуха, а въздушният поток да е с шум под 21 децибела, което осигурява комфортна и спокойна среда за сън.

 

Иновативна клапа за въздушен поток  - Иновативният дизайн на клапата за въздушния поток ще подобри атмосферата в дома ви. Nippon предлага уникален дизайн на вентилационните клапи, благодарение на който вие ще изпитате комфорта от прецизно балансирана атмосфера през цялото време.


Работа при ниска температура на околната среда (в режим затопляне)- Уникалният дизайн на външния топлообменник, както и иновативният компресор позволяват комфортно отопление при външни температури до -15C.


Анти студен въздух (само в режим затопляне)  - Когато пуснете климатика в режим на затопляне, вътрешното тяло автоматично започва да работи от най-ниската скорост до зададеното ниво. Тази функция възпрепятства пропускането на студена въздушна струя в началото на работния режим, която може да предизвика дискомфорт.

 

DC инвертор 180 Sine Wave  - В сравнение с DC технологията 120 Square Wave, новата 180 Sine Wave, използвана в климатици Nippon, има следните предимства: 1. Много по-широк диапазон на честота и напрежение; 2. По-висока енергийна ефективност; 3. Безпроблемен работен режим и ниско ниво на шум; 4. Надеждност и плавен режим на работа.

 

Режим на готовност 0.5W  - Благодарение на иновативната микропроцесорна технология режимът на готовност при 0.5W позволява на продуктите с марка Nippon да намалят консумацията на енергия от 4-5W до 0.5W в сравнение с традиционните климатици в режим готовност.


Подобрен процес на топлообмен  - При вътрешно тяло, използващо технологията на усъвършенстван процес на топлообмен, ефектът на охлаждане ще бъде подобрен чрез ускоряване на потока на кондензирана вода между ламелите. При външното тяло технологията подобрява ефективността на затопляне, като ускорява процеса на размразяване.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.9 / 2.6 / 3.4 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.82 / 2.93 / 3.37 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.1 / 0.73 / 1.24 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.12 / 0.73 / 1.2 kW
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 6.3
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 4
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A++ / A+
Работна температура на охлаждане: -15 ~ 50 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 30 °C
Подходящ за помещения до: 17 кв. м
Гаранция: 24 месеца
Хладилен агент: R-32
Вътрешно тяло
Размери: 285 x 805 x 194 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 7.6 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 38.5 / 32 / 25 / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 38.5 / 32 / 25 / - dB
Външно тяло
Компресор: Rotary
Размери външно тяло: 495 x 720 x 270 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 23.2 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 56 / - / - / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 56 / - / - / - dB
Вграден Wi-Fi модул: Да
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) : 1~/50/220-240

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инверторен климатик Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL

  • Производител: Nippon
  • Код на продукта: 294 Инверторен климатик Nippon KFR 09DCA ECO POWERFUL
  • Наличност: В наличност
  • 820.00лв.


Тагове: Инверторен, климатик, Nippon, KFR 09DCA ECO POWERFUL