Висок клас на енергийна ефективност А+++ - Гамата хиперинверторни климатици Toshiba Super Daiseikai 9 съчетават в себе си най-върховите технологии на компанията Toshiba. Те притежават един от най-високите класове енергийна ефективност за охлаждане и отопление.

 


Пречистване на въздуха чрез йонизиране - Най-новата технология за пречистване на въздуха, използвана при хиперинверторни климатици Toshiba Super Daiseikai, се грижи за здравето на вашето семейство. Замърсеният въздух се йонизира от плазмен йонен генератор и се абсорбира от топлообменника. Самопочистващата функция с ниско-плътностен озон ще премахне всички бактерии, които обикновено остават след работата на всеки климатик.

 

Двойнороторна технология на компресора - Ротацията с два цилиндъра едновременно позволява прецизност на въртене на компресора с по-малко загуби на енергия. В резултат на това, компресорът предлага значително намаление на потреблението на енергия при запазване на високи параметри на мощност. Усъвършенстваният DC двойно-роторен компресор от гамата хиперинверторни климатици Toshiba Super Daiseikai осигурява стабилност на резултатите при минимално триене. Този климатик е идеален за помещения, при които тишината е изключително важна. Звукът на външното тяло е почти недоловим.

 


DC хибридната инверторна технология - DC хибридната инверторна технология, специално разработена от инженерите на климатици Toshiba, управлява и регулира мощността, произвеждана от инверторния климатик. Хибридният инвертор разполага с PAM (амплитудно-импулсна модулация) и PWM (широчинно-импулсна модулация). Първата технология подпомага достигането на най-високи нива на мощност, а втората осигурява желаната температура в помещението и висока енергийна ефективност. Хибридната инверторна система, използвана при инверторните климатици Toshiba, съчетава най-доброто и от двете технологии.

 


Отопление при ниски външни температури  - Високотехнологичните разработки на Toshiba както в сферата на проектирането на компресори, така и в тяхното управление, дават възможност на всички климатици от тази марка да осигурят ефективно и комфортно отопление при външни температури до -15С.

 

Режим Висока мощност -  ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото спадане или покачване на външната температура се отразява както на вътрешната температура, така и на мощността на климатика. За да изключите тази функция трябва да натиснете повторно бутона на дистанционното управление.

 


Режим ECO - Функция ECO дава възможност да се намали консумираната енергия в режим на охлаждане и отопление. При активиране на тази опция в режим на охлаждане зададената температурата се увеличава с 1 C на всеки 2 часа, а в режим на отопление намалява с 1 C на всеки 2 часа. Функция ECO повишава енергийната ефективност и понижава консумацията на електроенергия.

 

Временен режим на работаФункция  "Временен режим на работа" се включва с бутон Reset на вътрешното тяло в случаите, когато дистанционното управление е повредено или няма батерии. При активиране на този режим климатикът работи на автоматична скорост на вентилатора при температура от 25 C. Деактивирането на функцията се извършва отново от бутон Reset.

 

Таймер - Благодарение на вградения таймер вие разполагате с възможността да настройвате точното време за включване или изключване на климатика, когато сте извън помещението. Тази функция ви позволява да управлявате температурата според индивидуалните си предпочитания.

Автоматично рестартиране - Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

Самопочистваща функция при охлаждане - Самопочистващата функция се активира след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

Функция ONE-TOUCH – Функция One-touch ви предоставя възможност за напълно автоматизирана работа, която ще удовлетвори и най-високите индивидуални потребности. Запаметете предварително желаната температура, дебит и посока на въздуха, както и други настройки, и ще получите оптимален температурен комфорт само с едно натискане на бутона One-touch


Режим Комфортен сън - При активиране на режим Комфортен сън въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 C на всеки 2 часа, а в режим отопление намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

Управление на два климатика едновременно - Тази функция ви предоставя възможност за независимо управление на два климатика, инсталирани близо един до друг, от едно дистанционно управление.


Режим на пречистване на въздуха - Функцията ви предоставя възможност за пречистване и йонизиране на въздуха, като осигурява чиста и свежа среда в помещението. Замърсеният въздух се пречиства и йонизира от плазмен йонен генератор.

Промяна на мощността Тази функция ви позволява да намалите мощността до 75 или 50 %, за да предотвратите прекъсването на електрозахранването, когато към мрежата са включени и други уреди. Колкото по-ниска е мощността, толкова по-големи са икономиите, което удължава експлоатационния живот на компресора.

Работен режим при температура 8 C - Тази функция следи температурата в помещението и при спадане под 8 C се включва автоматично в режим на отопление. Това ще предотврати замръзване на тръби, както и евентуални наводнения или други щети, причинени при замръзване.


Плазма филтър - Плазма пречистващият филтър отстранява вредните частици, неутрализира неприятните миризми и предотвратява развитието на бактерии, вируси, микроби, алергени и други, като осигурява постоянен приток на чист и йонизиран въздух.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.8 / 2.5 / 3.5 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.7 / 3.2 / 5.8 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.15 / 0.45 / 0.82 kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.15 / 0.60 / 1.55 kW
EER (хладилен коефициент на охлаждане): 5.56
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 10.6
COP (коефициент на трансф. отопление): 5.33
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 5.2
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление): 83 / 807 kWh
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A+++ / A+++
Работна температура на охлаждане: -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 24 °C
Подходящ за помещения до: 30 кв. м
Гаранция: 60 месеца
Хладилен агент: R-32
Вътрешно тяло
Размери: 293 x 851 x 270 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 14 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 43 / - / - / 20 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 44 / - / - / 20 dB
Външно тяло
Компресор: Toshiba, Twin-Rotary
Размери външно тяло: 630 x 800 x 300 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 43 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 46 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 47 dB
Произход Тайланд

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Хиперинверторен климатик Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E, 10000BTU, А+++

  • Производител: Toshiba
  • Код на продукта: 095 Toshiba Super Daiseikai 9 RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E
  • Наличност: Доставка до 2-3 дена
  • 3,180.00лв.
  • 2,580.00лв.


Тагове: Хиперинверторен, климатик, Toshiba, Super Daiseikai 9, RAS-10PKVPG-E / RAS-10PAVPG-E, 10000BTU, А+++