•  Колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU, 24000BTU, Клас А++

 

Инверторният колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU е с енергиен клас А++ на охлаждане и А+ на отопление. Гарантира висока мощност и надеждна климатизация за големи помещения до 45 кв.м като ресторанти, магазини или офиси. Всички климатици AUX са с 36 месеца гаранция.

 Висок капацитет - Проектиран с висока мощност, всеки колонен климатик Aux ще задоволи нуждата от охлаждане и отопление на вашето помещение. Това се постига с високоефективни и мощни компресори, работещи с голяма по обем хладилна система.

 


3D въздушен поток - Серията колонни климатици AUX дават възможност за настройка на въздушната струя както във вертикална, така и в хоризонтална посока. Това, съчетано със силната въздушна струя, достигаща до 15 метра, осигурява климатизиране на всяка точка от помещението без нарушаване комфорта на обитателите.

 Сензорен дисплей - Колонните климатици AUX са снабдени със сензорен дисплей на вътрешното тяло. То позволява, без да се използва дистанционно управление, да се подават основни команди, като: включване/изключване, контрол на температурата при работещ климатик, режим на работа и избор на изход и сила на въздушния поток.

 

 


Нагревател на вътрешното тяло - Във всички колонни климатици AUX е инсталиран електрически нагревател. В студените зимни дни, когато има нужда от начално бързо затопляне, той помага на климатика да постигне желаната температура и да влезе в енергоспестяващ режим по-бързо. След това функцията се изключва автоматично.

 Турбо режим - Със силния си вентилатор на вътрешното тяло, всеки един модел от гамата колонни климатици AUX има възможност да охлади или стопли голям обем въздух много по-бързо, от който и да е друг климатик. Безшумната работа, резултат от различните новаторски технологии, е основно предимство на колонния климатик.

 Многоскоростен вентилатор - Климатикът е снабден с високоефективен PG мотор, който работи на различни скорости - от ниска до турбо. Можете да избирате желаната скорост на въздушната струя в широк диапазон според собствените си предпочитания.

 Самодиагностика - Климатикът разполага с функция „Самодиагностика“, която следи за необичайни действия или грешки и когато такива се появят, системата се изключва автоматично. В същото време на дисплея на вътрешното тяло ще се изпише грешката на кода за защита.

 Интелигентно размразяване - Когато външният топлообменник замръзне, докато е в режим на отопление при ниска температура на околната среда, климатик AUX ще превключи на режим „интелигентно размразяване

 Обезвлажняване - Режимът на обезвлажняване отнема влагата от стаята ефективно, без да намалява температурата осезаемо при режим на охлаждане.

 Таймер - Климатици AUX могат да бъдат настройвани за автоматично включване или изключване по всяко време на денонощието.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 1.58 / 7.0 / 7.0 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 1.4 / 7.0 / 7.0 kW
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 6.2
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 4.1
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A++ / A+
Работна температура на охлаждане: 16 ~ 49 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 30 °C
Подходящ за помещения до: 45 кв. м
Гаранция: 36 месеца
Хладилен агент: R410A
Вътрешно тяло
Размери: 1856 x 430 x 430 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 36 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 44 / 39 / 35 / 28 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 44 / 39 / 35 / 28 dB
Външно тяло
Размери външно тяло: 1020 x 755 x 430 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 46 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 55 / - / - / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 55 / - / - / - dB
Произход Китай
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) : 1~/50/220-240

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Колонен климатик AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU, 24000BTU, Клас А++

  • Производител: AUX
  • Код на продукта: 185 AUX ASF-H24B4/AHAR1DI-EU, 24000BTU, Клас А++
  • Наличност: В наличност
  • 3,000.00лв.
  • 2,849.00лв.


Тагове: Колонен, климатик, AUX, ASF-H24B4/AHAR1DI-EU, 24000BTU, Клас А++