Инверторният климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGV / MUZ-LN35VG предлага стилен дизайн, тиха работа и най-високият клас енергийна ефективност на отопление и охлаждане - А+++. Той разполага със специален Plasma Quad Plus филтър, който пречиства въздуха от вируси, бактерии, прах и фини микрочастици PM2.5. Благодарение на вградения Wi-Fi модул, сензора „3D i-see“ и двойните ламели имате пълен контрол над температурата и въздушния поток дори от разстояние.

 

Стилен луксозен дизайн

Инверторният климатик Mitsubishi MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG се отличава с впечатляващ  дизайн. Стилното вътрешно тяло достъпно в четири цвята олицетворява изисканост и елегантност. Съчетан с най-висок клас енергийна ефективност и широка гама от функции, този модел се превръща в най-добрият избор за всеки интериорен дизайн.
Неограничени възможности

Серията климатици Mitsubishi LN се грижат за вашето удобство с две иновативни допълнения на „3D i-see sensor“. Благодарение на функцията за равномерна въздушна струя, сензорът сканира помещението и изучава къде хората прекарват повече от времето си, за да поддържа температурата в тези точки с повишено внимание и същевременно да е равномерно разпределена. Чрез „Auto OFF“ можете лесно да настроите климатика да изключи, в случай че не засече присъствие повече от час.
Двойни ламели за по-голям комфорт

С инверторния климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG можете да контролирате и насочвате въздушния поток във всички посоки. Той притежава двойни ламели, които разпределят въздушната струя равномерно в цялата стая. Можете да ги настроите така, че въздушният поток да се разпространява в две противоположни посоки.

 Пречистване на въздуха с Plasma Quad Plus филтър

Mitsubishi използва Plasma Quad Plus филтър за своите нови модели инверторни климатици, за да осигурят чист въздух и здравословна среда в помещението. Този филтър неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси, алергени, мухъл и прах във въздуха, разрушавайки клетъчната им структура, в следствие на което стават безвредни за хората. Подобрените нива на пречистване на Plasma Quad Plus гарантират защита дори от най-малките вредни частици PM2.5 с размер 2,5 микрони или по-малко, които са сред основните замърсители на въздуха и причинители на проблеми с дихателната система.
Съвременна технология за покритие

Натрупаните замърсявания във вътрешността на климатика водят до намалена енергийна ефективност и излъчване на неприятна миризма. Това няма да се случи с Mitsubishi Electric MSZ-LN35VG / MUZ-LN35VG благодарение на неговото иновативно двуслойно покритие, което не позволява залепването на хидрофобна и хидрофилна мръсотия към вътрешната повърхност и частите.
Изключително тих

Инверторните климатици от серията Mitsubishi Electric MSZ-LN осигуряват идеална температура, без да нарушават тишината. Безшумната работа на вътрешното (до 19dB) и външното тяло допринася за ползотворна почивка и спокоен сън.Вграден Wi-Fi интерфейс

Вътрешното тяло е оборудвано със скрит Wi-Fi интерфейс, което елиминира необходимостта от инсталиране на такъв и допринася за запазване на красивия външен вид.  По този начин можете да контролирате климатика от разстояние чрез телефон или таблет. Информацията се съхранява в облачно пространство и имате достъп до всички функции в едно приложение.
Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 0.8 / 3.5 / 4.0 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 1.0 / 4.0 / 6.3 kW
Консумирана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): - / 0.82 / - kW
Консумирана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): - / 0.8 / - kW
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 9.5
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 5.1
Годишен разход на електроенергия (Охлаждане / Отопление): 128 / 974 kWh
Енергиен клас на охлаждане / отопление: А+++ / А+++
Работна температура на охлаждане: -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 24 °C
Подходящ за помещения до: 25 кв. м
Гаранция: 36 месеца
Хладилен агент: R-32
Вътрешно тяло
Размери: 307 x 890 x 233 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 15.5 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 43 / 29 / 24 / 19 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 45 / 29 / 24 / 19 dB
Външно тяло
Компресор: Mitsubishi
Размери външно тяло: 550 x 800 x 285 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 35 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: < 49 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: < 50 dB
Вграден Wi-Fi модул: Да
Произход Тайланд
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) : 1~/50/220-240

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGW / MUZ-LN35VG, 9000BTU, WiFi

  • Производител: Mitsubishi Electric
  • Код на продукта: 075 Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGW / MUZ-LN35VG, WiFi
  • Наличност: В наличност
  • 3,549.00лв.
  • 3,194.00лв.


Тагове: Инверторен, климатик, Mitsubishi Electric, MSZ-LN35VGW / MUZ-LN35VG, 9000BTU, WiFi