Инверторен климатик Toshiba от Premium серията Shorai Ion на инверторни климатици Toshiba добавя йонизатор към вече познатата ни висококачествена машина. Със своя стилен дизайн, висока ефективност и щадящ околната среда фреон R-32, той се превръща в идеален избор за вашия дом.


 Йонизатор за здравословна среда


Premium серията инверторни климатици Toshiba Shorai е снабдена с йонизатор, който разгражда замърсяванията, генерирайки отрицателни йони. Отрицателните йони повишават дихателния капацитет, стимулират функцията на сърдечно-съдовата и кръвоносната система и намаляват умората. Богат на отрицателни йони е въздухът около водопадите, планинският, морският, както и този след буря. Хората се чувстват значително по-добре на места като планина и море именно заради високата концентрация на отрицателни йони. Насладете се на планински въздух у дома.


Висока Ефективност

Гамата инверторни климатици Toshiba Shorai осигурява висока сезонна енергийна ефективност клас А++ както на охлаждане така и на отопление. Разхода на уреда може да падне до 60W при поддържане на температурата.

 

 Ново поколение хибриден инвертор

 

Тоshiba отива още по-далече с разработването на уникалната хибридна инверторна технология. Тя разполага с  подобрен PAM ( амплитудно-импулсна модулаия) и PWM ( импулсна модулация).  Първата технология осигурява най-високи нива на мощност, докато втората осигурява желаната температура в помещението и енергийна ефективност. Като хибрид инверторната система на Тоshiba предлага най-доброто от двете технологии.

 

 

 


Висококачествен компресорНовите компресори от серията на Тоshiba Shorai са прoeктирани и разработени в японски лаборатории. Това гарантира ниски нива на шум, висока енергийна ефективност и легендарната надеждност на компресорите Тоshiba.

 

 Функция - Самопочистване с Magic CoilСпециално за серия Shorai e разработен топлообменник от ново поколение със специално Magic Coil покритие предотвратяващо прилепването на замърсители, бактерии, плесени по повърхност на топлообменника за по-оптимална работата на климатика и по-свеж въздух.

 


Принцип на работа на Magic CoilБлагодарение на покритието Magic Coil мазнините и мръсотията не могат да се задъжат по топлообменника. Образувалата се кондензна вода по време на работа на климатика отмива мазнините и мръсотията и ги изхвърля през дренажната тръба. Така топлообменника е винаги чист като нов.    

 Система за пречистване на въздуха IAQ


IAQ филтърът съдържа сребро и ензимът Leuconostoc, извлечен от "Кимчи" Той третижава:

-антибактериален ефект: унищожава 99.9% от бактериите във въздуха.

-дезодориращ ефект: абсорбира и разгражда дим, амоняк, летливи органични съединения, неприятни миризми от храна на животни.

-превантивен ефект: потиска образуването на мухъл и гъбички и предотвратява появата на плесен

-антифирусен ефект: доказано унищожава вирусът инфлуенца (H5N1) 

3-D въздушен потокМоторизирани , независими ламели осигуряват насочване в 6 посоки на въздушния поток. Сами управлявате въздушния поток: наляво, надясно, напред, наляво и напред, надясно и напред или едновременно наляво и надясно. Това гарантира много високо ниво на комфорт и равномерно разпределение на въздушния поток особено в големи помещения.

В допълнение ъгъла на въртене на ламелите нагоре и надолу е увеличен до 72 градуса.
Хладилен агент - R32Цялата гама Toshiba Shorai оперира с екологично чистият хладилен агент R32.  Нулевото ODP и ниското GWP (само 675) осигурява значителна полза за околната среда, както и допълнителни предимства: значително по-ниски количества на зареждане и по-висока ефективност в сравнение с R410A 

 
Самопочистваща функция - Инверторните климатици Toshiba от серията  разполагат със самопочистваща функция, която намалява влагата, предизвикваща образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато работещ в режим охлаждане климатик бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва и изсушава влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично.

 

Режим „Висока мощност“ - Режим “Висока мощност“ ви позволява да достигнете зададената температура в помещението изключително бързо. Рязкото спадане или покачване на външната температура се отразява както на вътрешната температура, така и на мощността на климатика. За да изключите тази функция трябва да натиснете повторно бутона на дистанционното управление.

 

 

Режим за изборна на мощност 

Най-новата функция на Тоshiba позволява още по-големи удобства и икономии на ток.  С натискането на един бутон Вие можете да ограничите работата на компресора на 75% или 50%. Автоматично рестартиране - Функцията за автоматично рестартиране се активира допълнително с продължително натискане на RESET бутона на предния панел и позволява на климатика да се включи с последните зададени настройки след внезапно спиране и последващо възобновяване на електрозахранването.

 

Самопочистващафункция при охлаждане - Самопочистващата функция се активира след изключване на климатика и се извършва за 30 минути. Когато климатизаторът бъде спрян, вътрешният вентилатор се включва, за да изсуши влагата в топлообменника, след което се изключва автоматично. Освен че тази функция предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло, тя премахва и бактериите, които остават след изключване на климатика, посредством ниско-плътностен озон.

 


При активиране на функцията „Тих режим“ вентилаторът започва да работи на много ниска скорост, при което се постига изключително тих режим. Най-често този режим се активира през нощта, като запазва ефективността на климатизатора и осигурява пълен комфорт по време на сън.

 Режим „Комфортен сън“ - При активиране на режим „Комфортен сън“ въздушният поток се контролира и изключва автоматично, като имате възможност да настроите климатика да се изключи след 1, 3, 5 или 9 часа. В режим охлаждане зададената температура се покачва автоматично с 1 ⁰C на всеки 2 часа, а в режим отопление намалява със същия темп. Тази функция повишава енергийната ефективност и понижава потреблението на електроенергия.

Климатици
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс): 1.29-6.10-6.70 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс): 0.93-7.00-7.50 kW
SEER (сезонен коефициент на охлаждане): 6.80
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление): 4.4
Енергиен клас на охлаждане / отопление: A+ +/ A+
Работна температура на охлаждане: -15 ~ 46 °C
Работна температура на отопление: -15 ~ 24 °C
Подходящ за помещения до: 55 кв. м
Гаранция: 60 месеца
Хладилен агент: R-32
Вътрешно тяло
Размери: 320 x 1050 x 250 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 15 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 45 / - / 27 / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 45 / - / 27 / - dB
Външно тяло
Компресор: Toshiba
Размери външно тяло: 550 x 780 x 290 В x Ш x Д (мм)
Тегло външно тяло: 35 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 53 / - / - / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) външно: 53 / - / - / - dB
Произход Тайланд

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Инверторен климатик Toshiba RAS-B22J2KVRG-E / RAS-22J2AVRG-E, SHORAI PREMIUM ION,22000BTU, Клас A++

  • Производител: Toshiba
  • Код на продукта: 106 Toshiba RAS-B22J2KVRG-E / RAS-22J2AVRG-E, SHORAI PREMIUM ION
  • Наличност: Изчерпано количество
  • 0.00лв.


Тагове: Инверторен, климатик, Toshiba, RAS-B22J2KVRG-E / RAS-22J2AVRG-E, SHORAI, PREMIUM ION, 22000BTU, Клас A++